sluneční bouře

sluneční bouře

Anotace: ... *

Sbírka: Jazz kolotočů

.

Místo rozumu jen vakuum
a místo rukou
jen ocelové tyče

a vše, co se událo
rozbolelo tě v břiše

a zrezavěl mi jazyk
ten tvůj plivá síru

asi přešel po slunci nějaký mrazík
a kometa do něj udělala díru

že jsem zlo
a krátím ti štěstí

že mě něco posedlo
a dáš mi ránu pěstí

hloupý..
jak jen hloupý může být?

a kameny do mne nastrkat
a všechny rány posolit

jsem mír
rozbušený
v prach

jsem zabookovaný pro vesmír
a hledám radši štěstí už jen ve hvězdách

.
Autor blue, 06.10.2011
Přečteno 256x
Tipy 11
Poslední tipující: hašlerka, Emmelia, Dota Slunská, CULIKATÁ, Mbonita, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí