ERBENOVY KVĚTY

ERBENOVY KVĚTY

Anotace: Schváně jestli poznáte který květy jsem urval?:)

Rozstříkla se duha
v tlustym vlhkym mraku,
měsíc hraje na sítnici
podzimnímu strachu.

Sirény kvílí
noc je plná prachu,
že tu něco hapruje
poznám podle pachu.

Čichám čichám divnou věc
tě na blízku umrlec,
ser už na ty košile
překvapení nemilé.

Nelez do tý jeskyně
vyneseš jen hlínu,
nenech tam své rozmilé
budeš tak rok v splínu.

Kolovrátek divnou píseň
omílá si do kola,
po kouskách zaň dcéru mění
byť je to už mrtvola.

Vodník botky prošívá si
zlověstnou nit provléká,
a kvítkami drobounkými
mohyla tam obkvétá.

Dítko které pořád řvalo
polednice unáší,
přidušeno ňadry matky
její lásku odnáší.

Karel Jára Erbenů
temný květy trhá,
nad krajinou z mraku stín
prořezává duha.
Autor ZENITZERO666, 07.10.2011
Přečteno 484x
Tipy 10
Poslední tipující: Hazentla, Ružka, ECHO PARAZIT, Baja77, Květka Š., CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Díkes:)

07.10.2011 23:18:00 | ZENITZERO666

líbí

Tohle by se četlo lépe než kytice:)

07.10.2011 23:13:00 | Baja77

líbí

Tak aspoň že vás to holky pobavilo:P Ta byla taková spontální.

07.10.2011 20:02:00 | ZENITZERO666

líbí

:-))Mne také.

07.10.2011 09:36:00 | CULIKATÁ

líbí

pobavilo mne:-)

07.10.2011 08:07:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí