Spadané listí
dávno zašlých stromů
jímž v korunách
vítr ševelí
v tíšku šramotí
na hrane zlomu
ktorá je slobodná
nik jej nevelí
...
hraje si jemně
s mými vlasy
a opírá se do letokruhů
mohutných stromů
bútľavo dumá
a rozmýšľa asi
mohutným polohlasom
blesku a hromu
...