Nemyslim si, ze v tomhle pripade je zrovna andel, kdo trpi :) zajimas me a bavis
09.10.2011 18:24:00 | Lagedama
Nezklamal (jako nikdy)!!
Já to prostě žeru, originální, vtipné, co dodat? ST! :)
07.10.2011 22:32:00 | Rezkaaa
Ty si číslo! Anděl je taková nedotknutelnost čistoty a ty to takhle zmastíš... ALe je to tak bláznivý a -bohužel pro anděla- tragikomický až veselý... Musím hodit týpek-protože si týpek :)
07.10.2011 12:40:00 | E.T.Jane
Jestli se někdy někdo dozví, komu také dávám typy, přijdu o zbytky své chatrné pověsti. Ale nemůžu si pomoct, prostě mě to dokáže rozesmát, i když mám hodně mizernou náladu. Dík.
07.10.2011 10:36:00 | hybridka22