odstávka...
Anotace: někdy je dobře...když se něco pokazí...
severní moře
se vlnilo jak zdivočelá anakonda
a dobývalo skalnaté pobřeží
podzimní van tetoval kůži
do růžova
a ona se procházela jen tak travou
v krátkých černých šatech
havraní hlavou
a tančila ve větrných vírech...
až k podivné stavbě
co vypadala
jako dvě muchomůrky na sobě
s vyhlídkou co trhala dech...
vystoupala po schodnicích
opřela se o zábradlí
a mě přepadlo silné nutkání
pohladit ji po nahých zádech...
odolal jsem
a nesměle pravil
slečno nechtěla by jste se mnou odletět?
jen bych Vás potřeboval
k malé opravě
a já zatím připravím palivo
výbušný mech...
otočila se
a s úsměvem pravila
jistě proč ne pojďme
a seskočila v dvojitém saltu...
já plavně za ní
a po dopadu jsme se rozběhli spolu
k opuštěné továrně na sůl...
když jsme dorazili
k odpalovací rampě
trochu se zarazila při pohledu
na podivný ocelový stroj
co měl postavu žáby...
podáš mi nářadí?
a ledabyle pohodila hřívou...
prameny vlasů se hladově
otřely o její tvář
jakoby vytesanou z borovice
připomínající královnu ze Sáby...
v tu chvíli jsem věděl
že jsem našel tu pravou...
má Repaire
Přečteno 279x
Tipy 38
Poslední tipující: zelená víla, Kars, poustevník Jirka, isisleo, Tanzania, Emmelia, Mario de Janiero, Jiparo, modrá..., Dota Slunská, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)