Prosím čtěte

Prosím čtěte

Anotace: všem bez rozdílu-prosím bez komentů

Tohle není báseň je to realita
naše Země se blíží k zániku
nejsem zastánce žádného náboženství
ani se striktně nepřikláním k žádným kategorickým
směrům filosofie
Fakta jsou ale nepopiratelná
Nebojím se smrti ale umírání jak svého
tak bližních i celé planety
Věřím ale v energii-v energii lásky
Chci Vás poprosit abyste každý podle svého srdce
a citu a možností
ode dneška vnímali vědomě svůj život a život všeho na Zemi
Abyste se napojili na energii země
a dělali vše s neustálou myšlenkou na Zemi na ekologii
a denně děkovali a omlouvali se matce Zemi
stačí dát do květináče s kytkou vonnou tyčinku,křišťál nebo pírko,nebo v parku dát ke stromu kamínek a pohladit ho,vzít pár jablek a kaštanů do lesa,večer si představit že držíte Zemi v dlaních a soucítit s ní...
I totální zatvrzelci se mohou alespoň zamyslet nad tím jestli třeba neuklidí kus lesa nebo parku...
A dělejme konečně to co chceme...
Nenechte mě v tom protože já nikoho z Vás neopouštím...
Zkusme teď jít všichni do sebe do tmy svého nitra a tam najít řešení a jestli dojde k nejhoršímu tak za tmou je světlo...hlavně se nebát protože materie je i tělo a možná ho budeme muset oželet...ale nebojte se nikdo to co je pak se nedá vypovědět...
Najděme pravdu a cestu uvnitř svých srdcí....
Asi sem nestihnu dát některé básně o které jsem se chtěla podělit ale byly vesměs o přírodě a o lásce a vděku který k ni cítím...
Ať už jsem kým jsem jedině v přírodě jsem šťastná....
Posílám sílu,lásku a velkou dávku odvahy odpoutat se a konečně žít...
Autor la loba, 07.10.2011
Přečteno 552x
Tipy 24
Poslední tipující: Paulín, ECHO PARAZIT, Fanosh, Maryje..., Anjesis, Jiparo, s.e.n, umělec2, Leedram, Charibeja, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

To dnešní generace neumí, ta jen mobily, auta, tablety, fety, alkohol, cigára a nic jiného ji nezajímá. Stará generace, to bylo jiný kafe, ti žili podle přírody a počasí.

29.02.2024 19:29:04 | Paulín

líbí

há, já to nemyslel jak to myslíš ty já to myslel.....hm tý jo...jak sem to vlastně myslel?

18.10.2011 17:57:00 | ECHO PARAZIT

líbí

i ty jeden kulišáku ty bys splýval pod záminkou jakoukoliv!Mám tě prokouknutýho:-)))

18.10.2011 17:34:00 | la loba

líbí

Chci splynout v jedno tělo s la lobou a cítil bych se bezpečněji.

18.10.2011 17:32:00 | ECHO PARAZIT

líbí

To, že to tady stojí občas za hovno je sice pravda, ale někdy je to i dobré. Nebuď takový pesimista. A stihneš ještě mraky věcí. Když budeš chtít. Tak chtěj!!!

10.10.2011 18:27:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel