Vzpomínky
Anotace: Kdo zažil, ví. Kdo má nač, občas zavzpomíná.
Vzpomínky
Útržky
Barevných skvrn
v kaleidoskopu naší paměti
kosmické exploze
a pády
do bezedných propastí
všednosti
Chuť soli
v ústech
vyprahlých touhou
hledajících
a nenacházejících
ohlušující zvuk
strun
které trhají
tvé prsty
šepot v korunách stromů
mísící se v harmonii
s akordy
harfy
tvého těla
oslňující záblesk
hvězdného prachu
zvolna
se snášejícího
do vteřiny zapomnění
A pak
Smutek
z vědomí
že se ten barevný střípek
už nikdy
nevrátí
Přečteno 264x
Tipy 9
Poslední tipující: Anjesis, Findë, CULIKATÁ, labuť, la loba
Komentáře (0)