Vzrušení
Vzrušení,
motýlci v břiše.
Svádění,
tak pojď přeci blíže.
Úsměvy,
nervózní výraz.
Pohledy,
vášnivý důraz.
Rty,
chvějí se jemně.
Ty,
blížíš se ke mně.
Polibky,
hřejí mě na těle.
Dotyky,
jsou něžné, nesmělé.
Milování,
cítím tě u sebe.
Smyslů zdání,
že blíží se nebe.
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: Emmelia, ostuda lidstva, jondys
Komentáře (0)