Cílem má být
jen bezcenný článek
konzumní společnosti.
Je na místě označení člověk?
Záleží, zda zkonzumuje dosti...
Může být na i v ní
dle charakteru výběr,
ale nemaj rádi naivní,
ti odklání všeobecný směr
od míst, kde slunce nesvítí.