Anotace: Omlouvám se. Za všechno. A děkuju:) For Baskerwille
Je to překrásné, nezasloužím si, abys mrhala takhle talent na někoho jako jsem já :) je moc krásná... máš někdy ten pocit, že je to mezi náma jako taková hra, kde herci nemají scénář, ale musí se držet toho, co si myslí, že má být... a jak to má být ve skutečnosti nikdo neví? A díky tomu vzniká taková pěkná atmosféra, která je charakteristická zase jenom pro ty dva herce... :) Budu se snažit splnit Tvé přání. Pro tebe musím :)
Přemýšlím, co ještě napsat, aby odpověď byla hodna něčeho takovéto, co pro mě děláš a co cítíš... ale nenapadají mě žádná slova... něco prostě slovy nejde vyjádřit. A tím pádem ne dokonalost :)
Budia tei, movin pennotamicobena :)
07.10.2011 21:56:00 | Baskerwille