Neliteráčíš
Anotace: ani nefejsbučíš..
Ty už se mnou neliteráčíš?
jiného ve svých básních máš
když píšu vzkaz
dál jen mlčíš
asi již
..
také nehledáš
Ty už se mnou vůbec nefejsbučíš...
youtube jiné přehráváš
a veršem svým dál mě mučíš
ba ani tip již mi nedáš
..
Ty jeden počítači
Přečteno 242x
Tipy 11
Poslední tipující: Niky88, Emmelia, hanele m., labuť, CULIKATÁ, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)