POŠKOZENÝ ZBOŽÍ
Anotace: Nejím ve fastfoodu nelítám k moři Z obchodních center mám husí kůži Že prej jsem divnej říkají mnozí Prostě takový poškozený zboží!
Ve Viscofanu v Budějicích dělá pěkná holka
Jemu se moc líbí slintá když na ni kouká
Jenže s jeho ksichtem a jeho nízkou gáží
Nemá u ní šanci tak za hlavu to hází
V Pardubicích ve Foxconnu taky jedna byla
Jenže o něj zájem vůbec nejevila
Asi neni v kurzu připadá si cizí
Tak to tady balí a zas jinam mizí
Házej na něj fáčko
A řikaj muj páčko
Oblíká si sáčko
Ocejchován značkou ...
... poškozený zboží
Komentáře (0)