Na jak dlouho tentokrát?!
Anotace: můj druhý pokus o drama, doufám, že podobně úspěšný jako ten první :)
ON:
Jakým bláznem kdys jsem byl
a o tvé srdce jsem se připravil,
nyní pozbudu vše, mimo tě!
ONA:
V tvém nedospělém životě
nezbylo pro naše city kousek místa.
Jednou to stačilo, dvakrát je moc,
jsem si více nežli jistá.
ON:
Chci býti s tebou na věčnost,
s tebou se smát, odbourat všechny stresy,
no tak kam jsi mi utekla, kde jsi?
ONA:
Když ztrácel jsi mě tiše,
a málem jsem si vybrečela oči...
Kdes byl, když po mé tváři tekly slzy?!
ON /přemýšlí/:
...
ONA:
Nechci slyšet klišé,
jak moc tě to mrzí,
jak velký spáchals zločin
a že teď se všechno změní.
ON:
Dej minulosti zapomnění,
nyní jsem tu pro tebe
a navždy zůstanu strašně rád.
ONA /ironicky/:
Na jak dlouho tentokrát?!
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Eliss94
Komentáře (0)