Úsměvu moc
Anotace: Zvláštní setkání s dvěma lidmi, z nichž jeden mě očaroval.
Byl jsem sám, byla noc.
Vítr mě zanesl sem k Vám,
a mě pohltila zvláštní moc.
Z temné noci stal se jasný den
a na tváří mé byl úsměv jen.
Mladí, krásní, vem to čert,
Vaše duše změnili mi svět.
Ty dva úsměvy mi do života sílu daly,
ale jeden z nich byl silný příliš,
svůj dráp do mého srdce zaryl,
a já?
Já trápím se jen
a temno zahaluje ten jasný den.
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Eliss94, Daniel Osbourne
Komentáře (0)