Vyrušuje čistou hru
Anotace: vyrušeně toulavé
Rty které lepí ráda k sobě
Otočená zády pozoruje svět
Vnímá kouř vanilkových cigaret
Začišťuje srdce a pouliční stopy
Její nejlepší přítel je oheň
Detailně zapadá kousek puzzle
Vnímá vnitřní přání
S úlevou padá do listí pravdy
Noc omotává její řasy
Ten hlas co rád magnetizuje hlavu
Nátlak davu opadl-měl
Prsty míří mezi pihy
Ledový pocit občas si předplatit
Tahat za cizí nitky a nerušit
Milovat tahy šmytců po dlaních
Pořád jít nahoru a dolů
Věnovat úsměv na reklamu
Drzost která zjemní hranu
Telapatie stojící vzadu
Vyrušuje čistou hru šachu
Nahá slova letí kolem
Ve větru rovnováhy
V nejistotě tvojí kapsy
Černá září a Ty?
V Dáli očí,topíš se..
Přečteno 313x
Tipy 9
Poslední tipující: gallatea, blue, J's .., její alter ego, CULIKATÁ, Baja77, Eliss94
Komentáře (0)