*-*ZNIČENÁ-*-
Anotace: Naštěstí už je to pryč... Ale už nikdy...!
Jediný pocit, který mě napadá
je ten, když naděje uvadá,
srdce pláče: "Ach, bolí, bolí to!"
"Dost! Stop!" celé tělo prosí to.
Domluva? - výsměch.
slzy? - jasný neúspěch.
Řev? - Nic a zase nic.
Jsem zničená, nic víc...
Komentáře (0)