Promluvila Lípa
Anotace: Zamyšlení nad tím, co vlastně dělá noc strašidelnou.
Lípo, tak co mi chceš říct,
nakláníš se a nic víc.
A do ucha mi listy šeptají.
Jdu sama noční tmou
a jen stíny za mnou jdou
a měsíc je tak krásný.
Tají se mi z něho dech,
mráz mi běhá po zádech.
Co vlastně skrývá noc?
Noc má zlé tajemství.
Né...to jen lidi jsou zlí...
Lípo myslím, že už vím,
co chceš tím...
co chceš říct.
Komentáře (0)