Kosí píseň
Anotace: Melodie tak krásná
Sedí kos na větvi
a krásně zpívá.
Z velikánské výšky
na svět se dívá.
Jsem z něho na větvi,
chci zpívat s ním,
tak s kosem na větvi
zpívám a sním.
O tom:
A co je komu po tom?
V čem tkví
naše tajemství?
Smutná i veselá
je naše píseň.
Život je taková
časová tíseň.
(Kose nežeň)
Sedí kos na větvi
a krásně zpívá.
Z obrovským nadhledem,
na svět se dívá.
Píseň co uchvátí,
chci zpívat s ním.
Tak s kosem na větvi
zpívám a sním.
Píseň tak nádhernou,
že zlobu schová.
Co nemá písmena
a už vůbec ne slova.
Co je komu po tom?
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (0)