Aha
Anotace: ahaaa, náznak pochopení pro toho kdo čte, když pomyslí si, je to blázen.. tak: Hoďte na něj síť !
Aha skoro jako bych slyšela jak jsi to řekl,
Aha
Četla jsem na monitoru.
Aha
Psala jsem na klávesnici.
Kam poděl se smysl konverzace ?
Zdá se jako by nikdy ani nebyl.
Jen rozhovor sám pro sebe.
Aha
Kde se vzalo??
Aha /je tu zas!!/
a proč se opakuje?
Aha
komentuješ jen moje slova,
s náznakem vysvětlení.
Aha
Slyším jak píšu jen ty tři písmena
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)