Chladný mřížový říjen
Anotace: všem dobrým lidem z Počátek vzkaz od Madaníka
Padají na zem
pestré barevné listy
skrz mříže bílé,
je chladný říjen
Dneska si jsem
už docela jistý,
že špatné chvíle
poslal bych někam ven.
Chybí mi modro,
slovíčka, věty
navlékat na nit
stříbrné perličky.
Hledat tam moudro
a lepší světy,
trochu v nich snít
chybí mi vaše díla, básničky...
Stýská se mi po vás
Přečteno 427x
Tipy 23
Poslední tipující: mirecek, Madanik, Lota, James Libustka, Lorraine, Štěpina G, Emmelia, CULIKATÁ, Kapka, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)