Roztržitost
Tvé něžné dlaně
jenž mě tak dobře znají
a ktorých potlesk
v hlave mi zvoní
myšlenky toulavé
v mých představách si hrají
a len letmo,
útržkom
spomínam na ten čas
...
V roztržitosti chvílí
jenž po těle mi sklouzávají
a v tichosti kľaknú si
predo mňa na kolená
dívám se, jak ledy
mezi námi velmi rychle tají
a na dohľad je
opäť nový sneh
...
Přečteno 243x
Tipy 13
Poslední tipující: Maryje..., hatlapatla, Linzerka, CULIKATÁ, Květka Š., WAYWARD, René Vulkán
Komentáře (1)
Komentujících (1)