S úsměvem
který mi umírá
na řasách
hľadím
v nedozierne možnosti
stále jsem jednou nohou
ve svých snách
a druhou kráčam
po zemskej krehkosti
...
Dobře vím
že i když tleskám
tak uvnitř mě to bolí
a človek vraj
dobrák od kosti
přesto vím,
že snažit se
mi za to stojí
nádej niekedy
aj veľké rany
zhojí
...