VYSOKÁ LAŤKA
Anotace: Celoživotní touha, však jen pouhá.
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Myslím na to stále
ač mám namále
celý život jsem snil
usiloval ze všech sil
abych jednou byl
díky svému osudu
a nedělal ostudu
také nikdy nebudu
ač se to ani nezdá
česká pornohvězda
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (1)
Komentujících (1)