Anotace: ?
Prvním verš, toť přímo skvost!
Tuze rád byl jsem zde host.
A věz, že kůru sloupávám jen se stromů větry sťatých, však šaty svlékám nejraději z těch, s nimiž se předtím dlouze, silně a láskyplně objímám...
08.10.2011 23:07:00 | Špáďa
jo, přečetli jste a vážím si Vás, právě proto, že je i mé čtení kouskem Vaše je, snad neporaním v hrudi jiné srdce? Zdá se mi podobné, díky!
08.10.2011 20:02:00 | Mirka Hedbávná