Bifrost
.
Homosexualita
je hřích
a lež
je laskavá
a bol
mne řeže do rána
a ve snech
žár a hra
gay poezie je lákavá
a lesbické nebe
z pandořiny skříňky
a všechno co do tebe vleze
odletí ven
spolu s důvtipnými skřítky
že jsem zas tak nějak
k zahození
šedivá mana
duhového dne
ukřižuji tvé lži
a čerpám vodu
místo lidí
dostaneš černou věc
a místo rozumu, co je řídí
na tebe spadne šikmá věž
Martin Luther
odlévá hřebíkové bomby
a rozpraskaný srdce
sahají ze Země až na Mars
jsou vážně dlouhý
červ se v jablku směje
a Newton podepisuje
že se homosexuálům
každý dotek
pod citem rozleje
do ohně
všech bifrostů
ruce mi zlom
přibij na vrata senátů
a pak už se jen vlň
si spjatá
citovou bombou
mých pařátů
jsem kobercový nálet
přesná střela
vše
čím jsi
zemřít chtěla
.
Komentáře (2)
Komentujících (2)