Co dodat..

Co dodat..

Anotace: ..hořkosladký proslov

Samota bezcitná děvkou je proradnou,
vyplaší myšlenky, které mě napadnou.
Marnivost nesmírná drogou je strašlivou,
naděje bláhové za chvíli pominou.

Ráno zas přinese bodláky v náručí,
jestlipak lítosti někdy se naučí?
U prahu zeměžluč hořce si kvete,
na jaře, na podzim, v zimě i v létě.

A měsíc tam za oknem kouká mi do spánku,
spřádá nit stříbrnou na zlatém vřetánku.
Paprskem mých vlasů zlehka se dotýká,
tvářím se nevinně – mě se to netýká.

Pojď ke mně, Miláčku, Ty láskou zrazený,
v hlavě máš zmatek, v srdci jsi ztracený,
Ty jsi mé svítání, můj dnešek prokletý..
Autor Lenie, 08.10.2011
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, hašlerka, Emmelia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel