Cena života

Cena života

Anotace: Zemřeli nám někdo blízký, stojí náš život za to, abychom ho dále žili?

Slunce zapadlo, když jsi odešla,
a mělo vyjít rána dalšího.
Nevyšlo a ty nevrátila se do mého života.

Prázdnota srdce po tobě zůstala,
na hřbitově o mladý život více.
Mé city smetlo to s tebou do urny,
jen na dušičky zapaluji svíce.

Má cenu dále žít,
nebo je lepší zemřít
a v nebi s tebou být?

Odpověď neznám,
ale chci jít za tebou.
Proto teď nůž beru k rukám
a své srdce rozervu.

Nesetkáme-li se,
nevadí.
Jediné, co způsobí má smrt,
bude další smutek v okolí.

Smutek tu bude vládnout jako král,
ale já musím zjistit, jestli život jde v nebi dál.

Pospíchám už za tebou,
beru nůž a odcházím.
Snad odpustí mi mé okolí,
jak se životem svým zacházím.
Autor Lucas92, 08.10.2011
Přečteno 508x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí