Před kým utíkám

Před kým utíkám

Anotace: Stručný popis člověka, před kterým utíkám....

Vlasy tmavé, úsměv sladký,
oči klidné, pohyb ladný.
Záře tvých očí do mých se vpíjí,
tóny hlasu ve mně znějí.
Tvůj dech když se blíží,
v těle mém mrazí.
Tvou lásku když cítím, utíkám,
protože jsem zmatený a nevím, kudy kam.
Bojím se lásky, stejně jako tebe,
ale nechci z tebe mít nepřítele.
Autor Lucas92, 08.10.2011
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Daniel Osbourne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel