Anotace: jen taková... :))
Kluci z Činy jen sen činí
dříč se často cítí vinný
že lenost mu tíží tělo
radši proto šňupne lajnu
sáhne tedy po kokainu
zaplatíme za to daň
čínským vínem de Champagne
13.10.2011 03:32:00 | Juan Francesco de Faro
Co to bylo za činy?:
Nekraďme si svačiny!
A v případě, že je sníme,
pytlíky si navrátíme!
09.10.2011 11:15:00 | Špáďa