Červ
Anotace: a pochybnosti...
Zasadili do mě červa...
pochybnosti o tvé upřímnosti.
Červ mě nahlodal...
asi ti nevěřím.
Už nemám ráda kluka, který miluje „jinýho“ kluka
Šukam „jinýho“ kluka.
A kluk, kterýho sem měla ráda
mě nesnáší...
Mám v hlavě červa...
Děvka, děvka.... děvka???
To se ukáže
jestli si takovej jak říkají...
Přečteno 235x
Tipy 11
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, umělec2, ECHO PARAZIT, James Libustka, WAYWARD, Špáďa
Komentáře (2)
Komentujících (2)