Anotace: -miluji ho! aneb proč jsou v poslední době tak nádherné západy slunce..?
Já se právě netěším :) Mě se západy líbí... Prý na můj věk dobře :D Ale moc děkuji!!! :)
20.11.2011 17:11:50 | Rezkaaa
já se taky moc těším až ten puchejř zapadne.....nemám rád slunko.....ale básnička byla napsana na tvůj věk dobře.
19.10.2011 20:27:00 | ECHO PARAZIT