Oslepen
Krok za krokem
našlapuji
Do svitu reflektorů
nesměle
Těch oslepujících
Očí
Dnů a nocí
Opět hercem
Vdechuji smysl hvězd
Kterým se dávím
Kterým se zalykám
V divadle beze jména
Tuším siluety obecenstva
Stíny nedůvěřivě
Poletují
Sálem
Mých obav
Jejich vlhké
Naděje
Modelují suchý
Štěrk
Jenž zasypal
Prkna
Co neznamenají
Víc než
Křik topící se
v
Dusotu
Tisíců
Kopyt
Uvěříte iluzi
A já zmizím za oponou
Komentáře (1)
Komentujících (1)