Feťákův žalm
Do žíly šlehnout si duhový sny,
problémy na chvíli vyřešit.
Pak za zdí léčebny počítat dny
do stejný řeky podruhý nevstoupit.
Šlehnout si do žíly poslední dávku,
a knížku života zaklapnout.
Po řece Styx za pár malejch zlaťáků,
na lodi s Cháronem podsvětím plout.
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: jondys, la loba
Komentáře (0)