Anotace: Již dlouho jsem nic nenapsala...tak tedy je alespoň kratinká báseň, přeji příjemné čtení.
Krásná báseň.A jestli mohu poradit, neměň se.Zaprvé to není tak lehké jak se může zdát a za druhé pak stejně zjistíš že ti před tím bylo lépe.ST
14.10.2011 23:03:00 | Rejha
párku to děvče je pod zákonem vydrž...háááá Finde-super báseň,myslím že jsi fajn holka tak se ber takovou jaká jsi:-)i s tím horším...
12.10.2011 12:18:00 | la loba
Nejlepší básnička jakou jsem od tebe kdy viděla, ale ještě jednou mi budeš vzkládat jak si zkažená, a utrhnu ti hlavu!
10.10.2011 16:34:00 | Obsidia
ty voe a jo sory.....no počkej to bude nějáká šou,takhle třináctka nebásní...
09.10.2011 20:23:00 | ECHO PARAZIT
Myslím, že by nám to spolu neklapalo, ten věkový rozdíl je tu značný :D...
09.10.2011 20:10:00 | Findë