Moc hezky napsané...ale...kde už začíná,když to /většinou/ špatně končí?
10.10.2011 15:21:00 | modrá...
Nevěra je smetí, které někdo nepřekousne a někdo ho v tichosti zamete pod koberec...a přece je jí všude plno:(.Krásně napsané.
10.10.2011 06:57:00 | CULIKATÁ
nevěře by se měla přikládat taková váha, jakou váhu má vztah a zbytečně nepřeceňovat...navíc je to důkaz ještě nedokonalého vztahu...pokud je vztah dokonalý, k nevěře nemůže dojít...ale dokonalý vztah nemá skoro nikdo...takže budu radši držet hubu :-)
09.10.2011 20:48:00 | 6thSun