Chtít mít neobyčejný život.
Anotace: (jaké to asi je?)
Je vtipné kolik můžeme zažít
a kolik přesto nezažijeme
"Když já byla mladá..."
Budu jako stará vyprávět
a přesto možná větu
nebudu umět doříct.
Podělit se s dětmi o zážitky
které nejsou
Budu vyprávět příběhy sousedky
jakoby byly moje
Člověk si přeje prožít mnohé
hlavně žádné starosti
lehkovážně, ne s moudrostí
A hlavně přožít všechno
Je vtipné kolik toho zažijeme
od zítřka do konce života
a možná také ne
možná až od pozítří
...... doufejme
Komentáře (0)