zlost
nemá nikdy dost,
nemoc zvaná zlost,
tváří se mile,
jak holky oči roztomilé,
tu a tam nic,
oběví se z ničehož nic,
s úkolem ublížit,
co nejdýl přežít,
udělat co nejvíc chyb,
někdy i líp,
někoho zbít,
z přítele,
udělat si nepřítele,
protože nemoc zvaná zlost,
nemá nikdy dost,
chce víc a víc,
přitom nemá nic,
žádný charakter,
žádný obratel,
žádný slitování,
žádný-svědomí spitování
Komentáře (0)