V kolotoči
Anotace: Něco o nebi a životě
V kolotoči světa, kdy kruh je hlavou všeho,
prolítá kometa se svojí tváří němou
a v čase, který nám byl dán jen tady,
stavíme střechy, nad naše tupé hlavy,
takže už neznáme, jak vypadá nebe,
neznáme hvězdy, neznáme sebe.
Skrýváme hlavu jak pštrosi v písku,
a přitom na nebi, hledáme jiskru.
Jiskra jenž vzkřísila život tady dole,
a náš život roztočila v hvězdném kole,
který se točí, nehledě na nás
možná to skončí, ale až za čas.
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)