Anotace: zdálo se, že specifická sbírka už je uzavřená - není, není - radostí a něho zpívám celá :)
Sbírka: amante sin cuerpo
Nó, jen malá chybka je v Tvé básni, matka země to asi také neví, křesťanovi se však chyba hnedka zjeví.
Ámen není konec, ááále, tak se staň:-)
10.10.2011 17:43:00 | Jeněcovevzduchukrásného
E.T.Jane - ;-) asi ti uniklo o jakou sbírku se jedná "amante sin cuerpo"
10.10.2011 10:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba