Vzpomínky, co nemáme...
Po schodech scházejí stíny lidí, kolem běhají děti v ozvěnách času.
Přes keře na trávník skáče míč, skáče za křikem od nás pryč.
Sedíme a vzpomínáme na věci co stali se, než jsme žili.
V temném větrném ránu sedíme a čekáme,
v opojení,
unavení a smějeme se času za námi.
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)