Nad ránem
Anotace: jedna starší nikde nezveřejněná. kolikrát se vám stalo, že jste nemohli usnout z přemíry myšlenek..?
Bez skleničky nepřijde
a zbyde hlava plná veletočů
vyschlá studna
co se dusí střevy z červotočů
Bez skleničky nepřijde
a ránem se plíží schizofrenie
na zavolání nepřiběhne
ta dokonale melodická kakofonie
sen není pes
Račte k vínu
kocovinu...?
Přečteno 350x
Tipy 10
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Loveless, Agniezka, CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)