Anotace: jak kdyby ke mně stále promlouval..a jenom těžko by mi něco nalhával..
Někdo po prvních kopancích
už jenom stále skučí.
A v okolí pak vykládá,
že život ho jen mučí.....
Tohle však rozhodně není tvůj případ.
14.02.2006 20:56:00 | Mourek
Život holt není žádná sranda! (To hold si oprav, prosím, prosím.) Že má grády už ani nepíšu, rozumí se samo sebou.
14.02.2006 10:25:00 | JardaCH
Stojíš mu tváří v tvář... a neleká tě rána...
srdečně promlouváš... jsi totiž přímá dáma...
Nic není zadarmo... tohle víš zcela jistě...
cenu si určuješ... dříve, teď, ba i příště...
Buď pořád taková, jakou tě znám!!!! :o)
14.02.2006 10:04:00 | Cecilka
Doslova mě to připomělo jednu mou báseň, tak před dvaceti roky... ale už mám zas jinej pohled :-)
14.02.2006 08:25:00 | Buližník