Vzácny priateľ
Naše priateľstvo začali sme budovať
spoločne
na totožnom nešťastí
Nebudeme banovať
iba sa žalovať
tomu druhému plakať
do dlaní
pod lupeňom ruže, ktorú
nakreslím
Postupne
ovoniaš všetky moje rúže
od jari do jesene
alebo naopak
Čo dodať?
Přečteno 428x
Tipy 11
Poslední tipující: lukash, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, Petbab, WAYWARD, Mbonita, Skalsky Pavel
Komentáře (2)
Komentujících (2)