Krásné.))
chybíš mi, léto
v každém novém
podzimním ránu
rozpouštím
kapku
tvé jantarové síly
ale mé sny
dál
potichu odkvétají
11.10.2011 15:18:00 | carodejka
mnoho podob krása má
i matka příroda
a oči tvé jsou duhové
všemi vjemy světa
jsi kráska jara
jsi víla léta
pohár podzimu
něha co hřeje peřinu
v dlouhých zimních nocích...
ST
10.10.2011 20:53:00 | Mbonita
báseň krásná, ale osobně lituju všechny, kteří upřednostňují jedno roční období před jiným :-)
10.10.2011 14:32:00 | 6thSun