Dokud Tě cítím
Dokud tě cítím,
paprsky slunce vnímat budu…
dokud tě cítím,
..nejsem chladná,
..ne kus ledu..
Dokud tě cítím,
vím,jak otáčí se zem
jak daleko je vesmír
že je noc černá a modrý den..
Dokud tě cítím
chci žít o kousek dýl,
skládat ti básně,
skládat je z našich prchavých chvil
Dokud tě cítím,
mám naději...
...radost z dalších dnů
dokud tě cítím,
dokud máme pár svých nesplněných snů..
Dokud tě cítím
budu štastná,
jako naší první noc..
dokud Tě cítím...
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (0)