Smím?
Anotace: Nechceš, tak nemůžu? Není to žádná sláva... jen to sklíčné potřebovalo ven.
Nosit chrpu v klopě
se prý nehodí.
Poustevníci v doupě
se už nerodí.
Konev dívka zvedá,
to prý nevadí.
Ošálit, že se dá,
to jí neradí.
Nahá být ve vodě
prý se nedá.
Chodit přes den v róbě
snad se nemá.
Dávat přednost ženě
už se nenosí.
A z vyznání v trávě
čelo se orosí.
Bosí v prachu jít,
pohled se tmí.
A co prostě žít?
Žít se smí?
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita
Komentáře (0)