Já tě kamenovat určitě nebudu, ať hodí kamenem ten,kdo je bez viny.A kdo že to je? Nikdo.
11.10.2011 16:44:00 | Donne
Jenže my stále chceme být někým jiným a druhé cpeme do role které chceme aby měly a když nehrajou podle našeho partu tak je oheň na střeše.ono je totiž vždycky lepčší řešit s kým se vyspala Bartošová než vlastní rodinné problémy:-)a nakonec se nad těma pomluvama druhých doma pěkně usmíříme-na chvíli protože se shodnem v tom že ta Bartoška je ale tlustáá krááva:-)
11.10.2011 09:55:00 | la loba
člověk by měl být sám sebou..prostá holá pravda na obzoru, kde se pokává život se smrtí...a žít ..prostě pravdivě žít..
11.10.2011 09:52:00 | Mbonita
Já Ti raději pošlu culíky za jeden koment, protože mě rozesmál a zároveň s ním souhlasím:)).Kéž by si lidé začali nejprve zametat před vlastním prahem, než půjdou před cizí...Hezký den.
11.10.2011 09:44:00 | CULIKATÁ