Anotace: Co myslíte vy? Má tato báseň konec, nebo by měla pokračovat....no jo, ale jak asi? :-)
Pěkné, sám jsem chtěl udělat něco na pokračování, ale nakonec jsem to vzdal. Mám pocit, že vystihnout někdy později tu stejnou podstatu a to stejné rozpoložení, je obtížné. Většinou jsem si připadal, jako kdybych se do toho nutil jen kvůli tomu, aby to nějaké pokračování mělo, a to není pak ono. Někdy takovéto nenápadně otevřené konce nejsou vůbec od věci.
14.10.2011 13:15:00 | Seegr