Než shořím
Trochu hravosti
přimíchám si do odpolední kávy
Podzim mění se v barvách,
a já nalévám Ti radost
Nechci se už ptát, zda
dát rozum nebo srdce všanc..
Klíčem svým uzamknu svůj svět
v jednotě se vším
Svítá..
a vše je zas tak jiné
A mně..
bylo potěšením
..své srdce Ti darovat
Bude mi chybět svět plný snů,
léčení mimo realitu všedních dnů
Verše plné smutku i slz.
Nevezmu dar svatých slov
do temnoty iluzí
Mosty spálit pro dokonalost
Hrozí mi shoření vlastních pekel
Pokorně přijmu každou chvíli
i pokušení podlehnout mu zas
jediným pohledem do očí..
Kvůli zítřku, zůstávám ještě sama..
Už staletí píšu dopisy Tobě,
moje milovaná.
Přečteno 343x
Tipy 23
Poslední tipující: Danga, Juan Francesco de Faro, la loba, Emmelia, Kapka, Kars, Mbonita, zenge, 6thSun, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)