Jedné smutné...
Anotace: aby se nebála stínů...
Je klid
V půl sedmé večer
Opřely mraky těžká břicha o střechy domů
Nachová šeď, vydatný déšť, a bolest k tomu
Ti pofouká vítr, jenom ten list, co právě spad, umírá v trávě,
Les Femmes de l'ombre ….. v Tvé hlavě
Přečteno 363x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, kamínek
Komentáře (1)
Komentujících (1)